bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,109.00
ethereum
Ethereum (ETH) $ 4,358.32
binance-coin
Binance Coin (BNB) $ 605.23
tether
Tether (USDT) $ 0.996496
solana
Solana (SOL) $ 201.25
cardano
Cardano (ADA) $ 1.62
xrp
XRP (XRP) $ 1.01
polkadot
Polkadot (DOT) $ 38.17
usd-coin
USD Coin (USDC) $ 0.995728
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214426

BitRobby Review

bitrobby review

Inhoud

Maak jij al gebruik van een crypto tradingbot? Wanneer je geen tijd, energie of moeite in crypto trading wilt steken, maar wel graag wilt genieten van het mooie rendement dat je kunt behalen, is een crypto trading bot zoals BitRobby misschien de ideale oplossing.

Op het internet vind je echter ontzettend veel verschillende crypto tradingbots. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Ik probeerde BitRobby uit, en vertel je in deze BitRobby review graag wat mijn ervaring met deze tradingbot is.

Wat is BitRobby?

BitRobby is simpel gezegd een crypto trading bot. Echter, dat is het niet zomaar, omdat het een volledig geautomatiseerde algoritmische tradingbot is. Dat betekent dat het volgens een speciaal ontwikkeld algoritme gebruik maakt van de volatiliteit van Bitcoin, om zo je kapitaal te verhogen.

logo van bitrobby

Je moet BitRobby door middel van een API-key verbinden aan de crypto exchange die jij gebruikt. Je hebt de keuze uit Binance, Huobi en KuCoin. Hierin is de tool dus nog vrij beperkt. Dit komt mede doordat niet iedere crypto exchange een API-verbinding toestaan.

In tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrency trading bots, is BitRobby voor zowel de beginnende als gevorderde crypto trader.

Het doel van BitRobby is namelijk om je kapitaal maandelijks te vergroten. Hiervoor gebruikt BitRobby de USDT die je in je wallet hebt staan. BitRobby trade deze USDT automatisch tegen Bitcoin, om zo te profiteren van de prijsschommelingen.

Wat kost BitRobby?

BitRobby kost 15 euro per maand. Je kunt in dat geval alleen door middel van creditcard betalen.

Het is ook mogelijk om een abonnement per jaar af te sluiten. Je krijgt in dat geval 10% korting en betaald 162 euro per jaar. Bij een jaarlijks abonnement kun je naast creditcard ook met iDeal, PayPal of Bitcoin betalen.

Aanmelden bij BitRobby

Wanneer je jezelf aanmeldt bij BitRobby, is dat binnen enkele minuten gebeurd. Eerst vul je een aantal persoonlijke gegevens, zoals je naam, woonadres en e-mailadres in. Vervolgens kun je een abonnement afsluiten bij BitRobby.

Je hebt de keuze tussen een maandelijks abonnement en een jaarlijks abonnement. Ik koos voor het maandelijks abonnement, en kon dat meteen per creditcard betalen.

Besluit je om een jaarlijks abonnement af te nemen? Dan heb je ook de mogelijkheid om met iDeal, PayPal of Bitcoin te betalen. Je krijgt dan ook 10% korting op het totaalbedrag.

Het duurt maximaal 5 minuten voordat je een account hebt aangemaakt. Vervolgens kom je op het dashboard van je trading bot terecht. Omdat ik nog geen geld had toegevoegd aan het platform, was het dashboard natuurlijk nog leeg.

Je kunt jezelf aanmelden bij BitRobby door op onderstaande knop te drukken.


dashboard van bitrobby
Het dashboard van BitRobby

BitRobby verbinden met Binance

Toen ik eenmaal een account had opgezet bij BitRobby, vond ik het vrij lastig om te bepalen wat de volgende stap zou zijn. Wat mij betreft hadden ze op het dashboard wel een knop mogen zetten waar je op kan klikken om de vervolgstappen te zien.

Na een tijdje zoeken op de website, kwam ik een artikel tegen met uitleg over hoe je BitRobby kunt verbinden met Binance.

Eerst zul je moeten inloggen op Binance, waarna je onder je account op ‘API Management’ klikt. Vervolgens vul je een naam voor je nieuwe API-key in, en klik je op ‘Create API’ (de naam van de API kun je zelf verzinnen).

Hierna klik je binnen het dashboard van BitRobby op ‘API Settings’. Je kopieert de API-key van Binance naar BitRobby. Hetzelfde doe je voor de naam van de API en de API-secret. Wanneer je dit hebt gedaan, klik je op ‘Connect an exchange’ om BitRobby te verbinden met Binance.

Zorg ervoor dat er USDT en/of Bitcoin in je wallet staat. Binnen BitRobby geef je aan welke fondsen er gebruikt kunnen worden door de crypto tradingbot.

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je BitRobby kunt verbinden met Binance.

Wat is het resultaat van BitRobby?

BitRobby raadt aan om te beginnen met een startkapitaal van minimaal €2000 om optimaal resultaat te behalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een lager bedrag te starten. Je zult dan nog steeds een rendement behalen, al ligt het daadwerkelijke rendement dan iets lager.

Daarnaast raadt BitRobby aan om het minimaal 1 jaar te gebruiken, zodat je op basis van de historische resultaten kunt bepalen hoe winstgevend het voor jou is.

resultaat van crypto tradingbot bitrobby

De resultaten van BitRobby liegen er niet om.

De laatste afgelopen 12 maanden (juli 2020 tot juli 2021) is er een rendement van 209% behaald. Dit was natuurlijk in de tijd van de bullmarkt, waar Bitcoin een sterke groei doormaakte.

Maar ook in tijden dat er weinig volatiliteit is, zorgt BitRobby voor een positief rendement. Zo is er in de maand juli 2021 een rendement van 2% behaald door BitRobby.

Let op: behaalde resultaten uit het verleden zijn natuurlijk geen garantie voor de toekomst.

De voor- en nadelen van BitRobby

Voordelen

  • Je kunt een positief rendement op je kapitaal behalen zonder hier tijd of energie in te hoeven steken.
  • BitRobby heeft bewezen een mooi rendement te kunnen behalen.
  • Het aanmaken van een account is binnen enkele minuten gebeurd.
  • Je kunt BitRobby verbinden met verschillende crypto exchanges.
  • De kosten van een abonnement liggen erg laag.
  • Je kunt BitRobby al gebruiken met enkele honderden euro’s.

Nadelen

  • Interface is soms lastig te begrijpen. Ik moest op zoek gaan naar wat ik moest doen om verder te kunnen. Dit hadden ze dus beter mogen uitleggen binnen het dashboard.
  • Bovenin het tabblad is er een tekst die continu verandert doordat er 1 bericht klaar zou staan. Dit is vrij irritant, omdat ik het niet wegkreeg.

Conclusie van mijn BitRobby review

Laat ik mijn review over BitRobby afsluiten door te zeggen dat het een fijn platform dat je snel in gebruik hebt. Het aanmaken van een account is snel gebeurd. Echter vond ik het vrij lastig om uit te vinden hoe ik BitRobby kon verbinden met Binance. Nadat ik dit had uitgezocht, was het vrij snel gebeurd.

Het grootste voordeel aan BitRobby is dat je een rendement behaald op de USDT en/of BTC die je in je wallet hebt staan, zonder dat je hier zelf tijd of moeite hoeft te steken in het traden. Dat is dus handig voor de beginnende crypto trader die weinig ervaring heeft met crypto trading.

Maar ook de gevorderde crypto trader kan hier veel aan hebben. Je hoeft immers niks te doen om het rendement te behalen, en daarom is het altijd fijn om BitRobby te gebruiken naast de crypto trading die je zelf al doet.

Ik kan BitRobby daarom ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en bewezen crypto tradingbot.

Disclaimer: Dit artikel is geen investeringsadvies, het enige doel van het artikel is informatie te geven over crypto, zodat je er meer over leert begrijpen. Doe altijd zelf onderzoek voordat je besluit ergens in te investeren.

Dit artikel is geschreven door...

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Korting op de Crypto Masterclass!

crypto masterclass review

Nieuwe artikelen!

LiteBit

LiteBit Guide

LiteBit is een Nederlandse cryptocurrency exchange die werd gelanceerd in 2013. De beurs biedt een breed scala aan cryptocurrencies die

Crypto kopen?
Natuurlijk bij LiteBit!

logo van litebit

Crypto Koers!

Bitcoin (BTC)
1.06%
$ 57,109.00
$ 605.36
⇣ 56,633.00
26 Nov
⇡ 59,215.00