bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 40,166.00
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,309.96
tether
Tether (USDT) $ 1.00
binance-coin
Binance Coin (BNB) $ 314.67
cardano
Cardano (ADA) $ 1.27
xrp
XRP (XRP) $ 0.708338
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.209239
usd-coin
USD Coin (USDC) $ 0.998432
polkadot
Polkadot (DOT) $ 14.75
binance-usd
Binance USD (BUSD) $ 1.00

Crypto Masterclass Review + Mijn Ervaring met AllesOverCrypto!

crypto masterclass review

Inhoud

Wil jij zelf geld verdienen door middel van crypto trading? De kans is groot dat je dan op zoek bent gegaan naar een cryptocurrency cursus, en terecht bent gekomen bij de training van AllesOverCrypto. In de Crypto Masterclass leggen Patrick Suiker en Derek Westra uit hoe crypto en blockchain werkt, en hoe jij hier zelf geld mee kunt verdienen.

Zelf heb ik deze cursus een tijdje gevolgd. Ik laat je in deze Crypto Masterclass review graag weten wat mijn ervaring is met de crypto cursus van AllesOverCrypto.nl. We kunnen met zekerheid zeggen dat het de populairste cursus op het gebied van cryptocurrency in Nederland en België is.


Crypto cursus

Op het internet kom je verschillende crypto cursussen tegen. Iedere cursus is anders, en daarom past de ene crypto cursus beter bij jou dan de andere. De Crypto Masterclass wordt gezien als de grootste en beste online cursus voor cryptocurrency in Nederland en België.

In deze AllesOverCrypto review leg ik je uit wat ik zelf van de Crypto Masterclass vind, en wat je kunt verwachten als jij deze cryptocurrency cursus gaat volgen.

Klik HIER om naar de speciale kortingspagina te gaan!Wat is AllesOverCrypto?

logo van allesovercrypto

Op het internet kom je verschillende crypto cursussen tegen. Iedere cursus is anders, en daarom past de ene crypto cursus beter bij jou dan de andere. De Crypto Masterclass wordt gezien als de grootste en beste online cursus voor cryptocurrency in Nederland en België.
In deze AllesOverCrypto review leg ik je uit wat ik zelf van de Crypto Masterclass vind, en wat je kunt verwachten als jij deze cryptocurrency cursus gaat volgen.

De oprichters van AllesOverCrypto zijn ervan overtuigd dat cryptocurrency’s en blockchain een groot deel van toekomst gaan vormen. Ze vinden het daarom dan ook erg belangrijk om Nederland hierin mee te krijgen. Dat is ook precies de reden dat ze een Nederlandstalig crypto-platform hebben opgericht. Tegenwoordig is de website ook groot in België.De oprichters van AllesOverCrypto

Laten we eens kijken naar de oprichters van AllesOverCrypto. Zij zijn ook degenen die de Crypto Masterclass hebben gemaakt. Daarom vertellen we je graag meer over degenen achter dit bedrijf: Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra.


Wie is Patrick Suiker, en is hij betrouwbaar?

patrick suiker

Patrick Suiker is een van de oprichters van AllesOverCrypto, en geeft zelf aan een geboren ondernemer te zijn. Al toen hij 4 jaar is, begon hij te handelen in verschillende goederen. Daarom is hij uiteindelijk ook een master Entrepreneurship gaan volgen, welke hij succesvol heeft afgerond.

Hij kwam in 2013 al in aanraking met de cryptowereld, toen hij fan werd van Litecoin. Vanaf dat moment is hij zichzelf steeds meer gaan verdiepen in crypto en blockchain. Maar daar blijf het niet bij. Want hij wilde ook graag andere meer informatie geven over crypto en blockchain. Daarom besloot hij AllesOverCrypto op te richten, om zo voorop te kunnen lopen in de revolutie die we nu meemaken.

Maar is Patrick Suiker betrouwbaar? Daar is wat mij betreft geen twijfel over mogelijk. Ik heb de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra namelijk zelf gevolgd, en leg je verder in deze review uit wat mijn ervaring was.

Een tijdje geleden is Patrick ook geïnterviewd door VU Magazine over zijn werk bij AllesOverCrypto. Hier kun je het interview lezen. Of ben je benieuwd hoe Patrick Suiker over bijvoorbeeld Bitcoin denkt? Dan kun je besluiten hem te volgen op Twitter, Facebook of LinkedIn.


Wie is Derek Westra?

derek westra

Derek Westra heeft in 2013 een master gedragseconomie en speltheorie afgerond, gezien hij ontzettend geïnteresseerd is in de psychologie achter de economie. Rond die tijd kwam hij voor het eerst in aanraking met cryptocurrency. Vanaf dat moment wist hij zeker dat dit een revolutie zou worden die de wereld voor goed zou gaan veranderen. In combinatie met zijn interesse voor de psychologie achter de economie, ontstond er een ware obsessie rondom crypto. We weten nu allemaal waar die obsessie tot heeft geleid. Derek wil dus overduidelijk zijn kennis niet alleen voor zichzelf houden, maar ook delen met anderen. Dat doet hij in de Crypto Masterclass!

Samen met Patrick Suiker is Derek Westra het brein achter AllesOverCrypto. Ze hebben samen de Crypto Masterclass ontwikkeld, welke ik ben gaan testen! Mijn ervaring lees je verder in dit artikel.


Wie is Robin Westra, en wat doet hij bij AllesOverCrypto?

robin westra

Robin heeft een bachelor Computer Science afgerond, en is daarom ook het technische brein achter AllesOverCrypto. Hij heeft de website gemaakt, en zorgt ervoor dat iedereen online de Crypto Masterclass kan volgen. Door zijn achtergrond heeft Robin veel kennis over de blockchaintechnologie en de technische werking achter cryptocurrency.

Je ziet dus dat het team van AllesOverCrypto verschillende achtergronden en expertises heeft. Patrick is een ware ondernemer, Derek weet veel van psychologie achter de economie en Robin heeft technische ervaring.Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is de cursus over cryptocurrency, welke is gemaakt door AllesOverCrypto. Het is een ontzettend uitgebreide cursus, welke bestaat uit 12 modules en 102 lessen. Je leert hier alles over cryptocurrency en blockchain. Hiermee zou je uiteindelijk zelf kunnen starten met het kopen en verkopen van crypto, zodat je online geld kunt verdienen.

Deze course wordt gezien als de grootste training op het gebied van cryptovaluta in Nederland, en is geheel online te volgen door middel van video’s en e-books. Na iedere module krijg je een quiz, waar je jouw eigen kennis kunt testen. Om door te gaan naar de volgende module, zul je eerst de quiz moeten halen.

Natuurlijk verandert de cryptomarkt continu. Daarom wordt de Crypto Masterclass ook continu ge-update. Patrick en Derek voegen steeds nieuwe lessen toe, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste nieuwtjes, feitjes en ontwikkelingen in de wereld van crypto.


Wat is crypto?

Ben je nog niet helemaal bekend met crypto? Tegenwoordig hoor je steeds meer over crypto. Het is een afkorting die staat voor cryptovaluta, cryptocurrency of cryptomunten. Dit zijn digitale munten die aan een blockchain zijn gekoppeld. De bekendste cryptomunt is verreweg Bitcoin, gevolgd door Ethereum. Cryptomunten kun je gebruiken als betaalmiddel, maar ook ter investering. Door een cryptomunt te kopen, en later te verkopen voor een hogere prijs (door een koersstijging), kun je winst maken.Wat leer je in de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass van AllesOverCrypto is bedoeld als cryptocurrency beginnerscursus. Alles omtrent crypto en blockchain wordt in deze cursus uitgelegd. Echter gaan Derek en Patrick hier heel diep op in. Daarom is deze cursus niet alleen bedoeld voor mensen die nog nooit in aanraking zijn gekomen met crypto, maar ook voor mensen die hun al bestaande kennis willen verbreden. Het is dus niet alleen een cursus met crypto tips voor beginners. De Crypto Masterclass is een crypto cursus die ontzettend veel informatie over cryptocurrencies biedt.

Zo leer je in deze Masterclass onder andere:

Hoe je zelf crypto kunt kopen
Hoe je onderzoek doet om de beste cryptomunten te vinden (ook wel ‘crypto parels’ genoemd)
Je winsten uitbetalen
Hoe je jouw crypto’s kunt verkopen op de juiste momenten
Hoe je jouw crypto portfolio laat groeien
Welke mindset ervoor zorgt dat je meer financiële vrijheid krijgt
Welke manieren er zijn om geld te verdienen met crypto

Je ziet dus hoe uitgebreid de Crypto Masterclass is. Patrick Suiker en Derek Westra gaan in op alles wat maar met cryptocurrencies te maken heeft. Hopelijk heb je na het lezen van mijn Crypto Masterclass review een beter beeld over de inhoud van deze crypto cursus.De inhoud van de Crypto Masterclass

Laten we eens gaan kijken naar hoe de inhoud van de Crypto Masterclass er uit ziet. Om naar de crypto training te gaan, zul je eerst moeten inloggen. Wanneer je inlogt, kom je direct in The Zone terecht. Dit is een community waarin je berichten kunt plaatsen, en met anderen cursisten kunt praten over cryptocurrencies. Hier vertel ik je verder in mijn review graag meer over.

De Crypto Masterclass bestaat uit 15 modules en 170 lessen. Ook zijn er 3 bijlagen aan het trainingsgedeelte toegevoegd. Het is belangrijk om erbij te vermelden dat AOC hun cursus gedeelte altijd blijft updaten. Dat betekent dat er dus altijd nieuwe content wordt toegevoegd aan de Crypto Masterclass cursus.


Welkom bij de Crypto Masterclass!

Dit is het eerste gedeelte van de Crypto Masterclass, en bestaat uit 11 lessen. Dit zijn 3 video’s, 4 tekstuele artikelen en 4 quizzen. Het is vooral een inleiding van de Crypto Masterclass. Hier leer je namelijk de basis van cryptovaluta en blockchain. In de eerste video legt Patrick Suiker uit waarom hij zelf ooit begonnen is met cryptocurrency en hoe hij dit toentertijd heeft aangepakt. Hij vertelt ook dat hij nu een leven zonder zorgen dankzij crypto heeft.

In de tweede video vertelt Derek hoe je het meeste uit de Crypto Masterclass kunt halen. Na de video’s vind er ook een kleine quiz plaats, waar je zelf je kennis kunt testen. Zo weet je meteen of je genoeg onthouden hebt van wat je zojuist hebt bekeken en gelezen.

Dit gedeelte is dus nog niet het echte begin van de cursus. Uiteindelijk ga je pas echt meer over het traden van crypto leren in Deel 1 en Deel 2. Laten we daarom snel verder gaan naar deze onderdelen van de crypto cursus!

welkom crypto masterclass


Deel 1 – Beginnen met crypto!


Module 1 – Het geld van de toekomst

In module 1 van de Crypto Masterclass leer je vooral meer over de basis van crypto. Het gaat hier wat dieper in op cryptocurrencies en blockchain dan in de inleiding van de cursus. Module 1 begint met een uitleg over geld, waarin AOC uitlegt hoe geld is ontstaan, wat de psychologie achter onze economie is en wat dit zegt over (de toekomst van) cryptocurrencies. Dit gedeelte wordt gevolgd door een artikel met uitleg over Bitcoin.

Hierna zullen Patrick en Derek iets dieper ingaan op blockchain. Blockchain is namelijk de techniek achter crypto, en is een gedecentraliseerd netwerk dat uit zogeheten nodes bestaat. Iedere node in het netwerk heeft een kopie van de gehele blockchain, en zijn continu bezig om transacties te valideren die op de blockchain gedaan worden. Wanneer een nodes de transacties heeft gevalideerd, mag hij het gehele blok toevoegen aan de blockchain. De blockchain groeit dus continu.

Blockchain is de techniek achter crypto, en is een gedecentraliseerd netwerk dat uit zogeheten nodes bestaat.

Patrick Suiker

Blockchain wordt echter niet alleen gebruikt voor cryptovaluta. Er is namelijk ontzettend veel mogelijk met blockchain. In dit gedeelte wordt uitgelegd waarom blockchain zo revolutionair is en wat er allemaal mee gedaan kan worden.

Deze uitleg wordt gevolgd met een artikel over smart contracts. Dit zijn digitale contracten die op de blockchain draaien, en automatisch acties uitvoeren wanneer er aan de juiste voorwaarden is voldaan. Dit wordt gevolgd met een uitleg over cryptocurrencies. Dat is natuurlijk waar deze Crypto Masterclass uiteindelijk over gaat.

Module 1 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

De absolute kern – geld
Het digitale goud – Bitcoin
Het beste sinds het internet – Blockchain
Delete the middleman – Smart Contracts
De opvolger van geld – Cryptocurrency’s
We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen

Module 2 – Je eerste cryptocurrency

In module 2 van de Masterclass is het de bedoeling dat je, zoals de titel al zegt, je eerste cryptocurrency gaat aanschaffen. Je hoeft nog niet meteen een heel crypto portfolio op t zetten. Je eerste crypto kopen kan al voor 1 euro. Dit is natuurlijk wel het begin van jouw crypto portfolio dat (hopelijk) erg groot gaat worden!

Patrick en Derek leggen in dit hoofdstuk uit hoe je dit via Bitvavo, en waarom deze crypto exchange erg geschikt is voor crypto beginners. Dit wordt gevolgd met een uitleg over hoe je zelf een account kunt aanmaken, je euro’s stort op Bitvavo en hoe je hier vervolgens jouw eerste crypto mee kunt kopen. Je komt er achter dat het kopen van crypto op een exchange alles behalve moeilijk is.

module over je eerste cryptocurrency

Patrick vertelt vervolgens dat Binance ook een erg geschikt platform is om crypto te verhandelen. De Crypto Masterclass biedt voor hun cursisten een korting op de crypto bij Bitvavo en Binance. Dit wordt gevolgd met een uitleg over TradeOrge. Zo legt Derek uit dat TradeOrge een erg unieke crypto echange is. Je kunt bij TradeOrge namelijk kleine cryptomunten kopen die vaak nog niet bij de grote brokers beschikbaar zijn. Het duurt bij brokers als Binance, ByBit en Bitvavo namelijk altijd wat langer voordat nieuwe cryptomunten en tokens zijn toegevoegd aan het platform.

Handelen in cryptocurrency kan ook op decentrale exchanges (DEX). Uniswap en Sushiswap zijn de belangrijkste en bekendste decentrale handelsplatformen voor cryptovaluta. Dit betekent dat het platform op de blockchain draait, en dus niet actief is op een centraal systeem, zoals bij Binance en Bitvavo bijvoorbeeld wel het geval is.

Ik vind dat Patrick en Derek in dit gedeelte duidelijk uitleggen hoe je zelf jouw eerste crypto kunt kopen. Dat doen ze stap voor stap, en stellen je gerust. Ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen nog erg spannend is om voor het eerst een cryptomunt te kopen.

Module 2 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
Een level hoger met Binance
Crypto bemachtigen in de laagste regionen met TradeOrge
Decentrale exchanges zijn de toekomst

Module 3 – Maak een killer start!

Wanneer crypto nieuw voor je is, zul je in het begin vooral investeren met kleine bedragen. In deze module wordt er meer uitleg gegeven waarom het zo belangrijk is om goed op te letten met crypto. Je hoort op het internet namelijk veel verhalen over mensen die ontzettend rijk zijn geworden door cryptohandel, maar er zijn ook genoeg mensen die ontzettend veel geld zijn verloren.

eerste cryptocurrency kopen

Derek legt uit dat je zelf je grootste vijand bent. Veel mensen handelen op basis van emoties. Zien ze Bitcoin ineens omhoog schieten, of heeft Elon Musk een Tweet over BTC geplaatst? Dan kopen ze direct Bitcoin! Maar dat gebeurt dan eigenlijk zonder een onderbouwde reden. Derek zal je uitleggen hoe je deze fouten voorkomt, en wat je kunt doen om je eigen emoties te overwinnen.

Echter zijn er ook andere vijanden in de crypto wereld. Waar geld te verdienen valt, zijn ook oplichters actief. Gelukkig geeft Patrick aan hoe je zelf een oplichter herkent, zodat je zelf geen geld verliest aan een van de vele oplichters die actief zijn op het internet. Je zult dus nooit opgelicht worden na het horen van deze tips!

Ook wordt er in module 3 uitleg gegeven over hoe je zelf onderzoek kunt doen om een goede cryptomunt te herkenen. Natuurlijk wil je de juiste cryptocurrency’s kopen, al is het best lastig om deze te vinden. Hoe je dit doet, wordt uitgelegd door middel van een voorbeeld. Ze laten zien hoe een gemiddeld crypto portfolio eruit ziet. Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van het risico dat je zelf wil nemen. Dat wordt ook ontzettend goed uitlegt. Voor zowel de risicovolle als de wat voorzichtige crypto belegger is dit waardevolle uitleg.

Module 3 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Je grootste vijand ben jij
Ontmasker iedere oplichter
Deze fouten ga jij niet maken
Hoe ontdek je een goede cryptomunt?

Module 4 – Je onbreekbare kluis

Module 4 heet ‘je onbreekbare kluis’, en dat zegt wat over de inhoud van deze module. Weet jij namelijk al waar je jouw crypto munten moet bewaren? Dat wordt in deze module uitgelegd. Er zijn namelijk verschillende manieren om jouw crypto munten op te slaan:

 • Hardware wallet (ook wel een cold wallet genoemd)
 • Software wallet (ook wel een hot wallet genoemd)
 • Desktop wallets
 • Paper wallets

Jouw crypto veilig opslaan met de Ledger Nano!

Hoe sla jij jouw cryptomunten op? Het is belangrijk om dit op een veilige manier te doen. Daarom raadt Cryptoblogger de Ledger Nano X en de Ledger Nano S aan!

In deze module zijn het niet Patrick en Derek die uitleg geven over crypto wallets, maar is het Robin. Eerst vertelt hij dat je jouw cryptocurrencies bewaart in een wallet. Een wallet is jouw digitale kluis, en hierin wordt opgeslagen dat jij de rechtmatige eigenaar van een bepaald aantal cryptomunten bent. Dat doet de wallet door middel van de private key (een hash bestaande uit 256-bits code van 64 karakters) en de public key.

 • Een hardware wallet is een stuk hardware waar je crypto munten op kunt opslaan. Dit kan een USB of harde schijf zijn, welke je dus kunt loskoppelen van een computer of laptop. Dit is ontzettend veilig, omdat hackers niet bij jouw cryptovaluta kunnen komen wanneer de cold wallet niet is aangesloten op een apparaat.
 • Een software wallet is een wallet die altijd is aangesloten op het internet. Denk bijvoorbeeld aan een wallet dit in een crypto exchange is gebouwd. Dit is een stuk minder veilig, omdat hackers altijd de potentie hebben om toegang tot jouw cryptocurrencies te krijgen. Daarom is het ontzettend belangrijk om een sterk wachtwoord te kiezen en voor 2FA (tweestapsverificatie) te gaan.
 • Bij een papieren wallet sla je jouw public en private key in een document op, welke je kunt uitprinten. Dit is veruit de meest onveilige wallet.

Robin legt duidelijk uit hoe je zelf een wallet maakt, en hoe je er vervolgens voor zorgt dat de wallet zo veilig mogelijk wordt ingeregeld met een sterk wachtwoord en two-factor-authentication. Jouw digitale kluis moet eindelijk zo veilig mogelijk zijn, en daar helpt AllesOverCrypto je erg goed mee!

Module 4 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Jouw digitale kluis – crypto wallets
Bewaar alles veilig met software wallets
De beste beveiliging – hardware wallets
Je papieren portemonnee – paper wallets
Beveilig je crypto op een exchange met een goed wachtwoord en 2FA

Module 5 – Je winsten cashen

Winsten uitbetalen is misschien wel het leukste onderdeel van een crypto handelaar. Wanneer je besluit te handelen in cryptocurrency, doe je dit uiteindelijk natuurlijk om geld te verdienen. Als je winst hebt gemaakt, wil je dit natuurlijk op een gegeven moment naar bijvoorbeeld je bankrekening uitkeren. 

winsten uitbetalen

In deze video is het niet Patrick of Derek, maar Martijn die uitlegt hoe je dit doet. Je winsten uitbetalen is helemaal niet zo moeilijk. Dit kun je heel makkelijk doen door een bankrekening te koppelen aan je wallet of crypto exchange, waarna je het de winst snel kunt overmaken naar je eigen bankrekening.

Martijn legt in de video’s stap voor stap uit hoe je dit doet bij Bitvavo, Bitonic en Kraken. De video’s zijn ontzettend duidelijk, en de uitleg is helder.

Module 5 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Vanaf je software wallet (Exodus) via Bitvavo uitbetalen
Vanaf je software wallet via Bitonic uitbetalen
Vanaf Binance via Kraken uitbetalen

Module 6 – De allereerste investeerder zijn

Doe je een investering, dan gaat het altijd om het vinden van de juiste momenten. Je gaat op zoek naar het moment dat een cryptomunt ondergewaardeerd is, zodat je deze voor een goedkope prijs kunt kopen. Vervolgens wil je crypto munt verkopen op de juiste positie, zodat je een zo groot mogelijk winst pakt.

cryptocurrency koers

Je kunt veel winst pakken wanneer je meedoet aan Initial Coin Offerings (ICO’s). Wanneer een blockchain project nog van start moet gaan, kan het bedrijf een ICO starten. Je kunt dan alvast tokens kopen, zodat het bedrijf geld kan inzamelen om het project ook daadwerkelijk te realiseren. Op het moment dat het project is geslaagd, kun je deze tokens vaak inwisselen voor cryptomunten. Het is ook mogelijk om de tokens in je bezit te houden, omdat deze later nog in waarde kunnen stijgen!

Tijdens Initial Coin Offerings kun je deze crypto munten voor een goedkope prijs kopen. Wees de eerste investeerder, om een zo groot mogelijke winst te pakken! Het zou namelijk zomaar kunnen dat je een van nieuwste crypto parels hebt gevonden, die later heel veel geld waard kan worden.

Echter kan het best lastig zijn om mee te doen aan een ICO. Het is namelijk niet zo simpel als het kopen van cryptocoins op een exchange. Daarom zit er in module 6 een video die je stap voor stap uitlegt hoe je jezelf kunt voorbereiden voor een ICO, om hier vervolgens aan mee te doen!

Module 6 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Wat is een ICO?
Hoe doe je mee aan een ICO?

Module 7 – Een Passief Crypto-inkomen

Wist je dat het mogelijk is om gratis crypto te verdienen met airdrops? Martijn legt je in module 7 uit hoe je dat kunt doen. In deze module wordt er meer verteld over hoe je een passief crypto-inkomen kunt creëren. Dat kan op verschillende manieren:

 • Crypto airdrops: dit zijn nieuwe crypto projecten die gratis munten of tokens geven wanneer je bepaalde handelingen uitvoert.
 • Staken: je zet een X bedrag aan crypto coins in, als stake zijnde. Vervolgens kun je een soort rente ontvangen over het ingezette bedrag.
 • Crypto minen: wanneer een blockchain gebruik maakt van Proof of Work, kun je crypto minen. Je bent dan in feite transacties aan het valideren en probeert blokken toe te voegen aan de blockchain. Voor het werk dat je levert, krijg je een beloning.
 • Masternodes: dit is een ‘upgrade’ van crypto minen. Je hebt meer verantwoordelijkheid in het netwerk, en hier krijg je een hoge beloning voor.
 • Yield farming: het is eigenlijk hetzelfde als staking. Je zet cryptocurrency in en ontvangt hier een beloning over. Echter gaat het bij Yield Farming over DeFi (Decentralized Finance) projecten!

Na het volgen van deze module kom je er achter dat de crypto wereld een stuk groter is dan je eerder zou denken. Deze module is daarom een ware toevoeging aan de crypto cursus van AOC!

Module 7 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
Gratis crypto met airdrops
Passief inkomen dankzij staken
Hoe kan je zelf crypto minen?
Passief inkomen met masternodes
Passief inkomen met yield farming

Module 8 – De Crypto trends de baas zijn

crypto airdrops

De crypto wereld verandert continu. Het is namelijk een techniek die altijd in ontwikkeling is. Daarom kunnen de crypto trends van vandaag morgen alweer ouderwets zijn. Deze module gaat dieper in op de trends van dit moment. Het kan dus zo zijn dat de module er bij jou anders uit ziet dan bij mij. Dat maakt op zich niet uit, want wanneer je de crypto trends de baas wilt zijn, moet deze module natuurlijk wel uit de laatste trends bestaan.

Je leert hier meer over Metamask en Uniswap. Crypto kopen op een decentrale beurs (DEX) is bijna onmogelijk zonder een Metamask. Daarom wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je zelf aan een Metamask komt. Uniswap is een van de decentrale exchanges van dit moment. Er wordt in deze module stap voor stap uitgelegd wat Uniswap is en hoe je zelf cryptocurrency kunt kopen en verkopen op Uniswap.

Module 8 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Hoe werkt Metamask?
Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – Swappen
Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen


Deel 2 – Geld verdienen met Crypto Trading!


Module 1 – The Winning Mindset

Deze Crypto Masterclass cursus gaat verder dan alleen het geven van informatie over het verdienen van geld met crypto. Het leert je namelijk ook meer over The Winning Mindset!

Door de juiste mindset blijven winnaars winnen. Wanneer je gelooft in iets, dan kun je dat ook daadwerkelijk bereiken. Andersom geldt dat hetzelfde. Op het moment dat je niet gelooft dat jij iets kunt bereiken, zal dat ook niet gebeuren. Patrick en Derek vinden het belangrijk dat je ook de juiste mindset hebt wanneer je gaat beleggen in crypto.

Module 1 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Je droom
De gemiddelde crypto trader
Je grootste angsten
De duurste fouten
En nu je emoties overwinnen
De tegenstander
De belangrijkste emotionele skills
Het zit allemaal tussen je oren
Zo blijven winnaars winnen
Je bent belangrijk

Module 2 – Vrijheid dankzij Crypto Trading

Derek Westra en Patrick Suiker hebben zelf geen zorgen dankzij Bitcoin en andere cryptomunten. Ze hebben zelf een vrijheid gecreëerd, en willen graag dat anderen dat ook kunnen doen. In de tweede module van dit gedeelte vertellen ze hoe je zelf vrijheid kunt creëren met cryptocurrencies.

Module 2 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Investeren versus crypto trading
De basis van trading: de crypto exchange
Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
Begrijp de koers dankzij candlesticks
Wordt trading expert met Tradingview
De kern van trading – Support en Resistance
Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
Bescherm je trades met risicomanagement (Plus een uitleg over het Million Dollar Template)
Doorzie het grotere plaatje met timeframes
Herken de belangrijkste patronen
Trade mee met een professional

Hoe beter je deze stof onder de knie hebt, hoe makkelijker het wordt om voor jezelf meer vrijheid te creëren. Het hebben van de juiste mindset speelt hier een ontzettend grote rol in.

meer vrijheid dankzij crypto trading

Module 3 – De beste Crypto Trading Tools en Indicatoren

Wanneer je de Crypto Masterclass tot dusver hebt gevolgd, kun je crypto kopen, weet je hoe je de juiste momenten hiervoor kunt vinden en welke mindset je nodig hebt om dit te kunnen doen. Je hoeft het na de Masterclass niet allemaal alleen te doen, want er zijn genoeg trading tools en indicatoren die je hierbij kunnen helpen. Geld verdienen met crypto wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Module 3 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Profiteer van de trend met de Moving Average
Voorspel elke reversal met RSI
De elegantie van MACD
Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
Het natuurwonder in trading – Fibonacci
Bemeester elke cyclus met Elliot Waves

Module 4 – Word Crypto Trading Master

Wanneer je ook de trading tools en indicatoren onder de knie hebt, ben je volgens Derek en Patrick al bijna een echte Crypto Trading Master. De lessen in deze module zijn erg belangrijk, gezien het de kers op de taart is wat betreft cryptocurrency.

Module 4 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

Word één met de markt met Order Flow Dynamics
Bitcoin is King
Zeker van je zaak met Confluence
De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
The road to millions met je eigen Trading Strategie
The next level – Futures, Shorten en Leverage
Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
Bescherm je portfolio met Hedging
Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading

Door deze kennis onder de knie te hebben, wordt geld verdienen met crypto een stuk makkelijker. Daarom is het wat mij betreft ontzettend goed dat ze ook een module hebben ingericht die deze onderwerpen van cryptotrading behandeld.

eindexamen van de crypto masterclass

Module 5 – Crypto Trading – Extra lessen

De Crypto Masterclass is ontzettend uitgebreid. Alle informatie is verdeeld in verschillende modules. Toch zijn er een paar onderwerpen die ze in voorgaande modules nog niet hebben behandeld. Deze worden in module 5 behandeld. Dit zijn extra lessen, met extra informatie. Echter is de informatie die hier wordt behandeld niet minder belangrijk.

Module 5 bestaat uit de volgende onderwerpen/lessen:

De Stop-Loss
Risicomanagement
Timeframes
Trendlijnen en patronen
Wat is een trading indicator?
Moving Averages
MACD
RSI
Fibonacci
Bollinger Bands
Ichimoku Cloud
Het creëren van een eigen trading strategie

Eindexamen

Wanneer je alle trainingen hebt doorlopen, ben je aangekomen bij het eindexamen van de Crypto Masterclass! Hier worden in totaal 60 vragen gesteld, waarvan je er minimaal 48 goed moet beantwoorden. Alle kennis die je tijdens de crypto training hebt opgedaan, wordt hier dus getest. En slaag je? Dan ontvang je The Winners Trophy. Dit is een certificaat die aantoont dat je de nodige kennis omtrent cryptocurrecies in huis hebt. Je kunt daarna dus met een gerust hart investeren in crypto, en jezelf een echte crypto trader noemen!Crypto Community: The Zone

Natuurlijk kan ik geen Crypto Masterclass review schrijven als ik het niet over The Zone hebt gehad. De community The Zone is een soort forum dat is afgesloten voor cursisten van de Crypto Masterclass. Hier kun je als cursist vragen stellen aan anderen, of juist vragen van andere beantwoorden.

Wat hier zo mooi aan is, is dat The Zone ervoor zorgt dat je meer bezig gaat zijn met het geld van de toekomst: cryptocurrencies. Wanneer je de Crypto Masterclass hebt afgerond, zou de kennis die je hebt opgedaan kunnen verwateren, waardoor je steeds minder met crypto bezig gaat zijn. The Zone is dus een stok achter de deur die ervoor zorgt dat je bezig blijft met cryptovaluta.

Ook zijn Derek en Patrick zelf actief op het forum, en reageren zij samen met andere medewerkers van AllesOverCrypto op vragen van de leden. Wanneer je dus een vraag hebt omtrent crypto of blockchain, kun je die altijd in The Zone vragen. Je krijgt vaak binnen een paar uur al antwoord, gezien er veel leden actief zijn.

the zone allesovercrypto
the zone vraag en antwoord
the zone community


Dit vind ik van de Crypto Masterclass

Nu heb je gelezen wat de Crypto Masterclass inhoudt, en hoe deze cursus je helpt om te leven zonder zorgen dankzij cryptotrading. Deze cryptocurrency cursus heb ik zelf helemaal mogen volgen, en daarom vertel ik je graag wat ik in het algemeen van deze training vind.

Voordat ik begon aan de Crypto Masterclass wist ik al wat over cryptocurrencies. De Crypto Masterclass bestaat echter uit ontzettend veel video’s. Ik heb ontzettend veel geleerd van deze cursus, en daarom is het niet alleen een cryptocurrency beginnerscursus. Ook gevorderden hebben ontzettend veel aan de informatie die in deze online cursus wordt gegeven.

Wat vooral fijn is, is dat de informatie die je krijgt direct te gebruiken is in de praktijk. De video’s zijn ontzettend toegankelijk, en direct toe te passen. Ik denk daarom dat de gemiddelde crypto trader veel aan de Crypto Masterclass zou hebben. Daarom raad ik de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto ook dik aan!Wat zijn de Crypto Masterclass ervaringen van anderen?

Het is natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar wat anderen van de Crypto Masterclass vinden. Hebben zij een goede ervaring gehad met AllesOverCrypto? Op internet vind je genoeg reviews, reacties en beoordelingen van mensen die ook de cryptocursus van AOC hebben gevolgd. Hieronder geef ik je een klein overzicht van wat ik op internet tegenkom!

mening over de crypto masterclass
ervaring met de crypto masterclass
ervaring met de crypto masterclass
review over de crypto masterclass
crypto masterclass review
allesovercrypto review

Je ziet dat de Crypto Masterclass ervaringen over het algemeen erg goed zijn. Iedereen is erg te spreken over de inhoud van de cursus, en de manier waarop deze inhoud wordt aangeboden door Patrick, Derek en alle andere leden van het AllesOverCrypto-team.


Dit zijn de kosten van de Crypto Masterclass…

Natuurlijk is het belangrijk om de kosten van de cursus te vermelden. Die zijn niet mis, want het bedrag dat je moet neerleggen om deze cursus te volgen bedraagt maarliefst €1997,-. Dit is natuurlijk een flink investering, en het kan voor sommigen zelfs een te hoog bedrag zijn. Echter is het belangrijk om goed te kijken naar wat je voor deze prijs krijgt.

Wanneer je de Crypto Masterclass hebt gevolgd, weet je alles over cryptocurrency. Ook krijg je toegang tot The Zone, waar je in contact komt met anderen die ook deze cryptocursus hebben gevolgd. Je hebt dus ontzettend veel kennis, waarmee je vervolgens geld kunt verdienen op het internet.


Een goede prijs/kwaliteit verhouding?

Ik vind het een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je leert namelijk om zelf geld te verdienen op het internet, en dat is ontzettend veel waard. Wanneer je wat je hebt geleerd goed toepast, kun je dit bedrag terugverdienen. Natuurlijk is het veel geld, maar ik vind het dat bedrag dubbel en dwars waard.


14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Het kan natuurlijk best gebeuren dat je de cursus hebt gekocht, en je uiteindelijk niet tevreden bent met je aankoop. Dat hoeft gelukkig geen reden te zijn om boos te worden, want Patrick Suiker en Derek Westra geven je jouw geld terug wanneer je laat weten niet tevreden te zijn (binnen 14 dagen na aankoop van de cursus). Dat is de 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie die ze aan iedereen bieden! Hierdoor is het dus veel minder risicovol om deze investering te maken.Korting van €1000 bij de Crypto Masterclass!

Het is mogelijk om €1000 korting te krijgen voor de Crypto Masterclass! Iedereen die zich aanmeldt voor de gratis webinar, maakt namelijk kans op deze fikse korting. Je betaalt dan nog slechts €997. Wil je dus graag de cursus volgen, maar vind je het bedrag te hoog? Meld je dan snel aan voor de webinar van Derek en Patrick om kans te maken op de korting!


Gratis training!

Weet je nog niet zeker of de Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker iets voor jou is? Dan is het misschien verstandig om eerst een gratis training te volgen. AOC biedt je deze kans aan, en geven op verschillende momenten een gratis crypto cursus. Na de cursus kun je voor jezelf bepalen of dit iets voor jou is, om de cursus daarna aan te schaffen.Conclusie van mijn review over de Crypto Masterclass

Je hebt nu kunnen lezen hoe de Crypto Masterclass in elkaar steekt, en wat ik van deze online cursus van AllesOverCrypto vind. Patrick Suiker en Derek Westra hebben wat mij betreft een ontzettend mooie online cursus omtrent cryptocurrency gemaakt. Met de Crypto Masterclass cursus leer je letterlijk álles over cryptocurrencies. Het staat vol crypto tips voor beginners, maar is immers net zo waardevol voor mensen die al ervaring hebben met cryptotrading. Daarom wil ik deze Crypto Masterclass review afsluiten door deze cryptocurrency cursus meer dan aan te raden aan iedereen die op zoek is naar zowel theoretische als praktische informatie en tips over crypto trading!

Disclaimer: Dit artikel is geen investeringsadvies, het enige doel van het artikel is informatie te geven over crypto, zodat je er meer over leert begrijpen. Doe altijd zelf onderzoek voordat je besluit ergens in te investeren.

Dit artikel is geschreven door...

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Korting op de Crypto Masterclass!

crypto masterclass review

Nieuwe artikelen!

bitrobby review

BitRobby Review

Maak jij al gebruik van een crypto tradingbot? Wanneer je geen tijd, energie of moeite in crypto trading wilt steken,

Crypto Koers!

Bitcoin (BTC)
0.02%
$ 40,166.00
$ 8.03
⇣ 39,152.00
29 Jul
⇡ 40,807.00