bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 39,494.00
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,276.06
tether
Tether (USDT) $ 0.997931
binance-coin
Binance Coin (BNB) $ 312.90
cardano
Cardano (ADA) $ 1.28
xrp
XRP (XRP) $ 0.704482
usd-coin
USD Coin (USDC) $ 0.997240
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.206049
polkadot
Polkadot (DOT) $ 14.35
binance-usd
Binance USD (BUSD) $ 0.997915

Crypto Portfolio Review – Mijn Ervaring + Aanbeveling!

crypto portfolio review

Inhoud

Ben jij al actief als crypto trader? Het valt niet te ontkennen dat cryptocurrencies steeds populairder worden, en er steeds meer mensen zijn die hier veel online geld mee verdienen. Geld verdienen met crypto is echter nog niet zo makkelijk wanneer je een beginner bent.

Je zult namelijk op zoek moeten gaan naar crypto coins die nog niet waardevol zijn, om deze voor de laagste prijs te kunnen kopen. Vervolgens moet je dezelfde cryptomunten weer voor een hogere prijs verkopen, om een mooie winst te kunnen behalen.

Patrick Suiker en Derek Westra weten dat het vinden van crypto parels lastig is, en hebben daarom het Crypto Portfolio op de markt gebracht. Dit is een e-book waarin ze vertellen welke cryptomunten de meeste potentie hebben, en dus echte crypto parels zijn.

Ik heb dit product uitgeprobeerd om erachter te komen wat de cryptoparels van 2021 zijn volgens deze crypto experts. In deze Crypto Portfolio review vertel ik je wat ik van dit product vind, of ik er iets aan heb gehad en of ik het zou aanbevelen aan anderen.

Wat is de Crypto Portfolio van AllesOverCrypto?

Crypto Portfolio is een product dat je ook krijgt wanneer je de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto.nl koopt. Echter is het ook mogelijk om dit product los te kopen, zonder dat je de Crypto Masterclass in je bezit hebt.

Dit product is een PDF document waarin jij kunt vinden welke crypto munten volgens AllesOverCrypto een grote potentie hebben. Maar waarom zou je deze organisatie moeten vertrouwen? De mensen achter Crypto Portfolio hebben al sinds 2013 ervaring met crypto trading. Over hen vertellen we je zometeen meer.

Wat is crypto?

Misschien ben je nog niet bekend met cryptocurrencies. Dat is helemaal niet erg, want het is nog vrij nieuw.Voordat je mijn review over het Crypto Portfolio leest, is het handig dat je eerst weet wat crypto is.

cryptomunten

Je zou crypto kunnen vergelijken met aandelen. Het is namelijk mogelijk om te investeren in cryptomunten, waarna je deze kunt verkopen met winst. Op deze manier is het mogelijk om er geld mee te verdienen.

Echter kan het soms erg lastig zijn om online geld te verdienen met crypto. Daarom delen Patrick Suiker en Derek Westra hun meest belovende cryptoparels in het Crypto Portfolio. Ze hebben veel onderzoek gedaan (waar ze veel ervaring mee hebben), en de uitkomst delen ze graag met anderen. Op deze manier hopen ze dat er zo veel mogelijk mensen geld verdienen met crypto.

Wat krijg je als je Crypto Portfolio koopt?

Koop je het Crypto Portfolio? Dan krijg je toegang tot een PDF document met uitleg over de Top-10 crypto munten die een grote potentie hebben. AllesOverCrypto noemt deze munten ook wel crypto parels, gezien deze munten in de toekomst erg waardevol kunnen worden.

Ieder jaar wordt het document geüpdate. Dat betekent dat je Crypto Portfolio 2021 op dit moment beschikbaar is, en dit document volgend jaar wordt aangepast naar Crypto Portfolio 2022. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste en beste crypto parels van het heden. Wanneer je het Crypto Portfolio los koopt, moet je wel ieder jaar een nieuwe versie kopen. Ben je in het bezit van de Crypto Maserclass? Dan krijg je ieder jaar gratis een nieuwe versie van het Crypto Portfolio.

Wat is AllesOverCrypto?

Zoek jij wel eens in Google naar informatie over crypto? Dan kom je natuurlijk onze site tegen, maar ook die van AllesOverCrypto.nl. Dit is een website die boordevol informatie staat over cryptovaluta, munten en alles wat hierbij hoort. Alle artikelen die nuttig kunnen zijn voor cryptotraders zijn hier te vinden.

logo van allesovercrypto

Ze hebben ook verschillende producten op de markt gebracht, zoals een Crypto Masterclass (later meer hierover) en dus het Crypto Portfolio. Dit zijn betaalde producten, maar het is ook mogelijk om gratis lid te worden van de AllesOverCrypto Facebook community. Het is zeker de moeite waard om hier eens te kijken, omdat hier veel nuttige informatie op gedeeld wordt.

De oprichters van AllesOverCrypto: Patrick Suiker en Derek Westra

Derek Westra en Patrick Suiker zijn twee echte crypto experts, die al jaren ervaring hebben met crypto trading. Al sinds 2013 zijn ze actief in de crypto wereld. Zij zijn ook de oprichters van AllesOverCrypto. Echter draait het bedrijf niet alleen om hen; AllesOverCrypto bestaat tegenwoordig uit een groot team met mensen die allemaal veel ervaring hebben met crypto.

Naast dat Patrick Suiker een geboren ondernemer is, is hij ook een succesvolle crypto trader. Zijn eerste cryptocurrency (Litecoin) kocht hij in 2013. Dit was een goede zet, gezien het investeren in cryptomunten hem uiteindelijk veel geld heeft opgebracht. Echter vond hij het investeren in cryptocoins niet leuk genoeg, en besloot daarom AllesOverCrypto op te richten. Dit begon als een website met een blog die meer informatie over blockchains en cryptocurrencies gaf.

Wil je meer te weten komen over Patrick Suiker? Lees dan het interview dat hij gaf aan VU Magazine. Hier vertelt hij meer over zijn werk bij AllesOverCrypto.

Ondertussen zijn Patrick Suiker en Derek Westra twee namen die je vaak tegenkomt wanneer het over cryptocurrencies gaat. Net als Patrick, is Derek ook al in 2013 begonnen met crypto trading. Rond deze tijd kocht hij zijn eerste cryptomunt. Dit deed hij toen hij in hetzelfde jaar een Master gedragseconomie en speltheorie had afgerond. Omdat hij zijn kennis over crypto wilde delen met de wereld, besloot hij AllesOverCrypto te beginnen met Patrick.

patrick suiker en derek westra

Inhoud van het Crypto Portfolio

Het Crypto Portfolio is een e-book in PDF-formaat, welke bestaat ui 96 pagina’s. Wanneer je dit product koopt, kun je de volgende onderdelen verwachten:

  1. Inhoud e-boek: in dit hoofdstuk wordt meer verteld over de inhoud van het e-boek. Zo weet je precies waar je aan te bent.
  2. Onderzoekscriteria: Derek en Patrick doen samen met het team achter AllesOverCrypto onderzoek naar verschillende crypto munten. Ze vertellen in dit hoofdstuk waar zij op letten wanneer ze onderzoek doen naar crypto munten.
  3. Ons Portfolio: dit is het hoofdstuk waar het allemaal om draait. Hier geven beide heren aan wat de top-10 crypto parels zijn.
  4. Aankoopinstructies: ook wanneer je nog geen ervaring hebt met crypto trading, heb je wat aan het Crypto Portfolio. In dit hoofdstuk wordt verteld waar en hoe je zelf de cryptocurrency die in het Crypto Portfolio wordt benoemd kunt kopen,
  5. Slotwoord: Patrick en Derek sluiten het Crypto Portfolio e-book af door middel van een slotwoord. Hier geven ze nog enkele laatste tips en belangrijke mededelingen voordat je begint met het investeren van geld in cryptocurrency.

Je krijgt naast het e-boek ook 3 bonus video’s. In deze bonus video’s wordt meer uitleg gegeven over het aankopen van de cryptomunten die in het portfolio worden beschreven. Zo is het voor beginners dus nog makkelijk om te investeren in de cryptocurrency die worden aangeraden.

In mijn Crypto Portfolio review vertel ik je graag hoe ik dit product zelf ervaren heb. Ik geef je dus mijn eerlijke mening over dit product, waarna ik je aan het einde van de review vertel of ik dit product zou aanbevelen.

Wat is mijn ervaring met het Crypto Portfolio?

Het Crypto Portfolio kreeg ik toen ik de Crypto Masterclass aanschafte. Echter is het ook mogelijk om het Crypto Portfolio los van de Masterclass te kopen voor 97 euro.

Het Crypto Portfolio

Toen ik het Crypto Portfolio voor de eerste keer zag, was ik een beetje teleurgesteld met het feit dat het een vrij simpel PDF-documentje is. Echter wist ik ook dat het vooral om te inhoud gaat. Daarmee ga je uiteindelijk geld verdienen.

Je krijgt een e-book dat bestaat uit verschillende hoofdstukken. In het Crypto Portfolio wordt ook uitgelegd hoe Derek en Patrick op zoek zijn gegaan naar de crypto parels die je in dit product kunt vinden. Op deze manier leer je zelf ook hoe je in de toekomst zelf op zoek kunt gaan naar crypto parels.

crypto portfolio review

Dat is wat mij betreft een erg goede toevoeging aan dit product. Je wilt natuurlijk zelf ook de ‘nieuwe Bitcoin’ kunnen vinden. Bitcoin was namelijk in 2010 voor nog minder dan een dollar te koop, terwijl Bitcoin nu al meer dan $60.000 waard is (mei 2021).

Per munt wordt er een samenvatting gegeven over wat het is, hoe de cryptomunt werkt en wat de voor- en nadelen zijn. Dit gebeurt voor alle 10 cryptomunten die in het Crypto Portfolio worden beschreven. Vervolgens wordt er meer waardevolle informatie gegeven over het team, de karaktereigenschappen en de verhandelbaarheid van de cryptomunten.

Ik vind dat de informatie die per munt gegeven wordt erg uitgebreid is. Het is niet zo dat ze simpelweg 10 cryptomunten benoemen waar veel potentie in zit; nee, ze geven ook aan waarom ze verwachten dat dit echte crypto parels zijn. Hierdoor wordt het ook voor jezelf makkelijk om te besluiten of je gaat investeren in desbetreffende cryptocurrency.

De bonusvideo’s

Je krijgt ook alle bonusvideo’s wanneer je dit product koopt. Hierin wordt meer informatie gegeven over hoe je de cryptomunten kunt kopen, en waar je op moet letten. Als je ervaren bent binnen de crypto markt, is dit informatie waar je niet heel veel aan hebt.

Het document met de crypto parels zijn daarentegen een stuk waardevoller wat mij betreft. Koop dit product daarom niet per se voor de bonusvideo’s, maar voornamelijk voor de cryptocurrency die in het document worden besproken.

Is het Crypto Portoflio 97 euro waard?

crypto trading

Vind ik dit product de 97 euro waard? Ja! In mijn review kun je lezen dat het boordevol waardevolle informatie staat, en daarom is het Crypto Portfolio geschikt voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Des te meer ik bezig ben met crypto trading, des te makkelijker ik zulke producten koop. Het is voor mij namelijk een investering die er voor gaat zorgen dat ik later meer geld ga verdienen.

Ook komt er elk jaar een nieuwe versie van het Crypto Portfolio te koop. Wanneer je het Crypto Portfolio los hebt gekocht, moet je ieder jaar opnieuw betalen voor de nieuwe versie. Heb je de Crypto Masterclass gekocht? Dan krijg je het Crypto Portfolio elk jaar gratis. Ik snap dat dat voor sommige mensen raar klinkt, al vind ik dat zelf redelijk logisch.

Zijn de cryptomunten in het Crypto Portfolio ook echte ‘Crypto Parels’?

Helaas kan ik niet delen welke crypto parels er in het 2021 Crypto Portfolio staan besproken. Hiervoor zul je echt zelf het product van Patrick Suiker en Derek Westra moeten kopen. Ik kan je wel vertellen wat er is gebeurd met de cryptomunten die in de voorgaande edities van het Crypto Portfolio als crypto parels zijn benoemd.

In eerdere edities hebben Derek en Patrick bijvoorbeeld NEO aangeraden. Deze munt is vervolgens van $1 naar een waarde van $200 gestegen. Ook benoemden ze Nano als een crypto parel, welke van $0,015 naar $37 is gestegen. Deze cryptomunt is dus x2466 gegaan! Dit is echter niet het grootste succes.

Toen Verge werd aangeraden in het Crypto Portfolio, was deze $0,00008 per munt waard. Later is de waarde naar $0,30 per munt gestegen! Dit is dus x3750 gegaan! We kunnen hieruit concluderen dat Patrick Suiker en Derek Westra echt wel weten waar ze het over hebben. Het crypto portfolio bestaat dus echt uit de beste crypto parels die als een goede investering gezien kunnen worden.

Crypto Portfolio ervaringen van anderen

Natuurlijk ben ik niet de enige die het Crypto Portfolio heeft gekocht en heeft gebruikt. Op het internet kun je veel Crypto Portfolio ervaringen van anderen vinden. Daarom wil ik in mijn Crypto Portfolio review ook graag laten weten hoe anderen het e-book van Patrick en Derek ervaren, zodat je weet of alle informatie in de Crypto Portfolio ook voor jou geschikt kan zijn.

testimonial crypto portfolio
ervaring met het crypto portfolio
review over het crypto portfolio

Is het Crypto Portfolio ook wat voor jou? Dit is mijn advies!

Voordat je het Crypto Portfolio koopt, wil je natuurlijk eerst weten of dit ook iets voor jou zou kunnen zijn. Het is belangrijk om te vermelden dat het Crypto Portfolio geen investeringsadvies is. De mensen achter het Crypto Portfolio zijn crypto experts die in het verleden al veel geld hebben verdiend met crypto. Ze weten dus hoe ze onderzoek moeten doen naar crypto munten om te bepalen of een cryptomunt het geld waard is.

Ik vind het Crypto Portfolio een mooi, waardevol en handig product ter ondersteuning. Het is soms lastig om te bepalen of een cryptomunt de moeite waard is om te kopen. Het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto geeft weer in welke cryptocoins veel potentie zit. Natuurlijk moet je eerst nog wel zelf onderzoek doen naar deze cryptocoins voordat je hierin investeert. Echter is het een hele goede ondersteuning voor zowel de beginnende als ervaren cryptotrader. Ook de andere Crypto Portfolio ervaringen zijn erg positief, net als dat van mij.

Crypto Portfolio is een aanrader voor mensen die geld willen verdienen met cryptocurrencies, maar het lastig vinden om crypto parels te vinden. In het Crypto Portfolio van Patrick Suiker en Derek Westra staan 10 munten die volgens hen erg veel waard kunnen worden. Daarbij krijg je ook ieder jaar een nieuwe versie van het Crypto Portfolio, waardoor je altijd up-to-date blijft.

crypto parels

Hoeveel kost het Crypto Portfolio?

Je krijgt het Crypto Portfolio gratis bij de aankoop van de Crypto Masterclass. Echter is het ook mogelijk om dit product los te kopen voor 97 euro.

Het is belangrijk om dit niet als een kostenpost te zien. Zie het eerder als een investering waar jij uiteindelijk meer geld mee gaat verdienen. Wanneer je later deze crypto parels kunt verkopen voor een mooie winst, hebben je die 97 euro makkelijk en snel terugverdient.

Ben je overigens niet tevreden met het product? Dan kun je altijd gebruik maken van de geld-terug-garantie die ze bieden. Echter kun je mij op mijn woord geloven dat je geen spijt zult krijgen van de aanschaf van dit product.

Onthoudt wel: investeer alleen geld dat je kunt missen. Dit is ook het advies dat Derek Westra, Patrick Suiker en de andere teamleden van AllesOverCrypto geven aan beginnende crypto traders.

Crypto Masterclass

Naast het Crypto Portfolio verkoopt AllesOverCrypto ook nog een ander product: de Crypto Masterclass. Dit is een cryptocurrency cursus waarin je alle informatie over crypto en blockchain kunt leren. Deze cursus is gemaakt door Derek en Patrick, die vrij diep op deze onderwerpen ingaan. Hierdoor is deze crypto training geschikt voor zowel beginners als gevorderden crypto traders.

In het verleden heb ik de Crypto Masterclass al eens gevolgd. Dit is mij erg goed bevallen, waardoor ik nu veel meer kennis over cryptocurrencies en het handelen hierin heb. Je kunt mijn ervaring lezen in de Crypto Masterclass review die ik heb geschreven voor deze website. Hierin deel ik je wat ik van deze cursus vind, en geef ik je ook een aanbeveling.

Koop je de Crypto Masterclass? Dan hoef je geen 97 euro te betalen voor het Crypto Portfolio. Deze krijg je dan namelijk gratis bij de aanschaf van de crypto cursus.

crypto masterclass review

Wat vind je van mijn review over het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto? Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad, en je net als vele anderen de ‘nieuwe Bitcoin’ gaat vinden! Zou je graag onze mening over een ander crypto-product willen weten? Laat ons dan in de reacties weten waarover jij graag een review ziet!

Disclaimer: Dit artikel is geen investeringsadvies, het enige doel van het artikel is informatie te geven over crypto, zodat je er meer over leert begrijpen. Doe altijd zelf onderzoek voordat je besluit ergens in te investeren.

Dit artikel is geschreven door...

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Korting op de Crypto Masterclass!

crypto masterclass review

Nieuwe artikelen!

bitrobby review

BitRobby Review

Maak jij al gebruik van een crypto tradingbot? Wanneer je geen tijd, energie of moeite in crypto trading wilt steken,

blockchain nodes server

Wat zijn blockchain nodes?

Nodes vormen de infrastructuur van een blockchain en zijn daarom heel belangrijk. Alle nodes op een blockchain zijn onderling verbonden

Crypto Koers!

Bitcoin (BTC)
3.3%
$ 39,494.00
$ 1,303.30
⇣ 37,830.00
28 Jul
⇡ 40,807.00